Dr. Michael R. KOSTIUK'dan Dekanımıza Ziyaret

Dr. Michael R. KOSTIUK'dan Dekanımıza Ziyaret

•  10 Haziran 2021 Perşembe

Fakültemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalına TOGU- VSP misafir akademisyen programı ile Ukrayna Romodanov Beyin ve Sinir Cerrahisi Enstitüsü’nden misafir öğretim üyesi olarak gelen Dr. Michael R. KOSTIUK Dekanımız Prof. Dr. Namık ÖZKAN’ı makamında ziyaret ettiler.  Ziyarette Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Fatih Ersay DENİZ ve Doç. Dr. Erol ÖKSÜZ de hazır bulundular. Hocamız 6-13 Haziran 2021 tarihlerinde serebral anevrizmanın endovasküler  yönetimi alanında eğitim faaliyetlerinde bulunacak ve kendisine ilgili alanda katılım belgesi takdim edilecektir.