14 Mart Tıp Bayramı Programı

14 Mart Tıp Bayramı Programı

•  15 Mart 2019 Cuma

Fakültemiz tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programı Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda yapıldı. Programa Vali Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Baro Başkanı Av. Melih Yardımcı, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Hidayet Arıkan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Dekanımız Prof. Dr. Ertan Bülbüloğlu, akademik ve idari personelimiz, Fakülte öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ertan Bülbüloğlu ve Fakültemiz  Dönem 1 Öğrencisi Fatmagül Rahmioğlu günün anlam ve önemine dair birer konuşma yaptılar.

Açılış konuşmaları sonrasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Sınav tarafından “Ben Amerikadayken” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans sonrası Devlet Konservatuvarımız öğrencileri tarafından müzik dinletisi yapıldı. Dinletinin akabinde Fakültemiz dönem bir öğrencilerine protokol tarafından önlükleri giydirildi.