14 Mart Tıp Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Fotoğraf Sergisi Düzenlendi.

•  21 Mart 2019 Perşembe

Fakültemiz tarafından 14 Mart Tıp Bayramı Etkinlikleri kapsamında eğitim binasında Fotoğraf Sergisi düzenlendi. Sergi açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Dekanımız Prof. Dr. Ertan Bülbüloğlu, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi/Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Süren, akademik ve idari personelimiz, Fakülte öğrencilerimiz katıldı. Açılış sonrasında etkinlikler kapsamında düzenlenen Satranç, Voleybol, Futbol, Bilgi Yarışması alanlarında derece yapan öğrencilerimize  ödülleri takdim edildi.