Fakültemiz 2018-2019 Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2018-2019 Mezuniyet Töreni

•  25 Haziran 2019 Salı

Fakültemiz 2018-2019 Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2019 tarihinde Üniversitemiz  Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Mezuniyet Törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN, Rektör Yardımcılarımız  Prof. Dr. İsa GÖKÇE, Prof. Dr. Bekir Süha PARLAKTAŞ, Dekanımız Prof. Dr. Ertan BÜLBÜLOĞLU, Diş Hekimliği Dekanı Prof. Dr. Mücahit EĞRİ, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof. Dr. Mustafa SÜREN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Fikret ERDEMİR, Prof. Dr. İsmail OKAN, Öğretim Üyelerimiz, İdari personelimiz, Öğrencilerimiz ve Aileleri katılım sağlamışlardır.