Dönem 1 Öğrencilerimize Yönelik Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri ve Hekimlik Mesleğinin Tanıtımı Amacıyla Uygulama Gezisi Yapıldı

•  4 Kasım 2019 Pazartesi

Fakültemiz Halk Sağlığı Anabilim Dalı tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerimizin katıldığı “Birinci Basamak Sağlık Hizmetlerinin Yerinde İncelenmesi ve Hekimlik Mesleğinin Tanıtılması” amacıyla yapılan Uygulama Gezileri kapsamında 01.11.2019 tarihinde Tokat Yeşilyurt Entegre İlçe Hastanesi, Yeşilyurt Aile Sağlığı Merkezi, Turhal Şenyurt Aile Sağlığı Merkezi ve Turhal Kat Aile Sağlığı Merkezi’ne gidilmiştir. Tıp eğitiminin henüz başında olan öğrencilerimizin sağlık hizmetleri ve mesleği tanımalarına önemli katkılar sağlayacağı düşünülen bu tür uygulama programlarına katkılarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarına teşekkür ederiz.