Fakültemiz Dönem 1, Dönem 2 ve Dönem 3 Öğrencilerinin Finalsiz Geçişi Hakkında

• DUYURU DETAY

Fakültemiz Dönem 1, Dönem 2 ve Dönem 3 Öğrencilerinin Finalsiz Geçişi Hakkında

•  19 Haziran 2020 Cuma

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 24’üncü  maddesi 4’üncü bendinde bulunan “Dönem 1, Dönem 2 ve Dönem 3’ te ders kurulları not ortalaması 85 (Seksenbeş) ve üzerinde olan öğrenci isterse Dönem Sonu Genel Sınavına (final) girmeyebilir. Bu durumda ders kurulları not ortalaması dönem notudur”  hükmü gereği  Dönem sonu Genel Sınavına (final) girmek istemeyen öğrencilerimizin ekteki dilekçe örneğini doldurup, imzalayarak 30.06.2020 tarihine kadar Tıp Fakültesi Dekanlığına Faks göndermeleri gerekmektedir.

Not: Doldurulan dilekçenin asılları öğrenci tarafından posta yoluyla Tıp Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimine kesinlikle iletilmelidir.

Faks: 0356 213 31 79

Dilekçe Örneği