Fakültemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Planlaması

• DUYURU DETAY

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Planlaması

•  18 Eylül 2020 Cuma

2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde fakültemizin 1, 2, 3 , 4  ve 5. sınıflarında eğitim yüz yüze ve uzaktan eğitim modelini içeren karma eğitim modeli ile yapılacaktır. Yüz yüze eğitim hem teorik hem de pratik uygulamalarda her sınıfta dönüşümlü olarak küçük gruplar halinde hijyen, sosyal mesafe ve koruyucu kurallara uyularak yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurulu, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun salgın süreci içinde alabileceği kararlara bağlı olarak eğitim öğretim şeklinde güncellemeler yapılacaktır.